Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„HEVA 30” Teljesítménytúra

2022.06.25.

Kedves Résztvevők/ Érdeklődők!

Szeretettel várunk a HEVA legújabb kalandjára, amikor Kácsról indulva a Bükkalja keleti részén teszünk egy csodás túrát. A túra célja, hogy hazánk eme látványos zugának értékeit megismerjük, szépségeit felfedezzük egy kellemes egész napos barangolás keretében. A túra önköltséges, az egyesület felé a fizetség, ha jókedvűen érkezel és távozol. A „HEVA 30-40-50” (régebbi nevén Bükk Vándora), a Hegyek Vándora Egyesület hagyományteremtő túrái közé tartozik ahol ki-ki az önmagának megfelelő távon tesztelheti mentális és fizikális kitartását, vagy csak sétál egy jót velünk. A részvétel feltétele, az előzetes regisztráció! A „HEVA 40”  júliusban lesz megrendezve.

A túra időpontja: 2022.06.25. (szombat)

A túra elnevezése: „HEVA 30″ (2022)

A túra helyszíne: Bükk-hegység (Bükkalja)

 

A túra útvonala: Kács, Latorpuszta, Mocsolyástelep, Kisgyőr, Bekénypuszta, Latorvár, Kács

A túra távja: 30 km A túra szintje: 755 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Indulás/Találkozó: A résztvevőkkel egyeztetjük.

Visszaérkezés: Debrecenbe  az esti órákban

Utazás: egyénileg (az egyesület Facebook csoportjában a telekocsis utazást össze tudjátok szervezni)
Költségek: önköltséges túra

Jelentkezési határidő: 2022.06.21. (kedd estig). Aki nem tagja egyesületünknek, csak itt jelentkezhet: https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/

Fontos: min. létszám 6 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad. A max. létszám 15 fő.
Vizet tudsz pótolni Latorpusztán, Mocsolyáson és Kisgyőrben is, ez által könnyebb lehet a cipelni valód.  Reggel Kácson, majd Kisgyőrben is van bolt nyitva.

Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk, illetve a jelentkezésed státuszáról ( rendben,létszám fölötti/ várakozólistás, egyéb, vagy nem tudtuk fogadni). A jelentkezési határidő lejáratát követően, e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban.

 

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

Javasolt felszerelés: bejáratott bakancs/cipő, szükség esetén nap elleni védelem (napkrém, sapka, napszemüveg), esőkabát, kötszer, személyes gyógyszerek, hideg élelem, min. 2,5 liter folyadék (lehetőleg víz), kullancsriasztó.

Egyesületünk is a Bükk szerelmesei közzé tartozik. Próbáljuk minél átfogóbban bemutatni a Bükk-hegység kincseit. Ilyen alkalom lesz a „HEVA 30”, ami Kács-Kisgyőr vonalon enged betekintést a Bükkalja egy szegletének szépségeibe.

Részletek

Dátum:
2022.06.25.
Esemény címkék:

Szervező

Szabó Sándor
Telefon:
+3630...