1% - Köszönjük!

A Hegyek Vándora Egyesület 2014. szeptembere óta működik egyesületi formában. Fő tevékenységünk az egészséges életmód megszilárdításához való hozzájárulás, a természet közeli szemléletmód megismertetése a társadalom széles körével, különösen tekintettel a gyerekek világlátására. Célunk, hogy minél több ember – kortól és nemtől függetlenül – felismerje a természet nagyszerűségét, óvja és tisztelje ezt az egyedülálló csodát! Eközben saját fizikai és lelki egészségét megőrizve, a hétköznapok fáradalmait és feszültségét kipihenve, szabadidejét jó társaságban, aktív tevékenységgel töltse.

Amennyiben támogatni szeretné céljaink elérését, kérjük, ajánlja fel adója 1%-át szervezetünknek! Az adóbevallása elkészítésekor a civil szervezetek részére felajánlható 1% kedvezményezettjeként kérjük, minket jelöljön meg!

Adószámunk:  18620256-1-09

Felajánlását előre is köszönjük!

Amennyiben egyetért céljainkkal és szeretné segíteni munkánkat, jelentkezhet hozzánk önkéntesnek vagy anyagi támogatást nyújthat a következő módon:

Egyszeri vagy rendszeres adományt  banki átutalással küldhet részünkre.

Bankszámlaszám: 72900628-10505317  

Bank: Takarékbank

Név: Hegyek Vándora Egyesület

A közlemény rovatba kérjük, írja be: Adomány

Ha tulajdonában állnak olyan eszközök, melyekre ugyan nem tart igényt, de még használhatóak működésünkhöz vagy tevékenységünkhöz, hálásan fogadjuk eszközadományként.

Köszönjük a támogatását!