Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Révi-szoros (14.Tavaszi hadjárat)

2024.02.25. @ 8:00 de. 5:00 du.

Kedves Résztvevők/ Érdeklődők!

Szeretettel várunk a Hegyek Vándora Egyesület elődjeként (HTTK) 2010-ben elindított „Tavaszi Hadjárat” elnevezésű túra sorozat 14. évi kezdő barangolására a Révi-szorosba. Fedezzük fel együtt a karsztos formakincsekben gazdag Sebes-Körös szurdok völgyét!

A túra útvonala: A szoros bejárása lent, fent, érintve többek közt Podireu-b., Tündérvár, Vörös-b., Kereszt kilátó, Menekültek-b., Czárán kilátók, Kakas-fürösztő-b., Kecskés-b., Devence-b.-ok, Teraszos kilátó, Püspök kilátó        (b.=barlang)

Indulás: 2024.02.25-én (vasárnap) 5ó 30p

A túra távja: 13-15 km A túra szintje: 800 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Találkozó: résztvevőkkel egyeztetett időpontban a jel.határidő lejártát követően.

Visszaérkezés: A parkolóba —- óra.

Költségek: Az utazás telekocsis rendszerben zajlik. Az üzemanyag és a szükséges matrica vagy parkolás költségét szétosztjuk az utasok közt.

2024.01.01-től továbbra is biztosítjuk, hogy a programokon önköltségesen is részt tudj venni!
Önköltséges részvétel feltétele: a Facebook-on és honlapunkon megjelent eseményére 1-1 tetszik- megosztás és ott leszek. Ez mindössze egy pillanat, amivel segítesz nekünk és innentől önköltségesen tudsz velünk tartani. Ennek hiányában 3000Ft/fő + önköltség. Eddig még senki sem fizetett és nem is ez a célunk.

Jelentkezési határidő: 2024.02.21. ( szerda estig)

Jelentkezés elérhetőségeinken! https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/
Jelezd azt is, ha van hely a kocsidban vagy beszállnál útitársnak valakihez!

Fontos: min. létszám 8 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad! Továbbá a gyalogtúrán legfeljebb 15 fő vehet részt kettő túravezető kíséretében.

Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk, illetve a jelentkezésed státuszáról (rendben, létszám fölötti/ várakozólistás, egyéb, vagy nem tudtuk fogadni). A jelentkezési határidő lejáratát követően, e-mailben tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban.

Mi­vel az utazás és a túra so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra ­ve­ze­tője fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén – ónos eső, köd, erős szél, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok, járhatatlan utak, stb. – a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében meg­vál­toz­tas­sa, vagy törölje a prog­ra­mot.
Javasolt felszerelés: Mindig azt javasoljuk, hogy a túrát megelőző napokban figyeljétek az időjárási előrejelzéseket és a ruházatot a várható időjárásnak megfelelően állítsátok össze.

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink (https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!