Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„Király kalandok”

2021.10.02.

A Hegyek Vándora Egyesület tagjait és a HTT Kör barátait, szeretettel várjuk újabb kalandunkra, amikor is Királyerdőn teszünk egy csodás körtúrát. Változatos lesz a program: patakmederben haladás, kilátópont, barlang, szurdok is elkápráztat bennünket ezen a napon. Próbálunk minél több mindent bele csempészni.

 

A túra időpontja: 2021.10.02.

A túra elnevezése: „Király kalandok”

A túra helyszíne: Biharrósa

 

A túra útvonala: Még nem végleges. Érinteni szeretném a Lazuri-szorost, Köszörű-hegyen a kilátópontot, Bőgő-barlangot, a Kuci-szorost (több barlang is van, ferrata). Alternatív lehetőség a rövidebb sétára igényt tartóknak a Farcu kristálybarlang megcsodálása kb. 20 lej /fő.

Szint:  m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Indulás/Találkozó: Debrecenből, a megszokott helyekről.

Utazás: sz.gépkocsi

Javasolt felszerelés: bejáratott, vízálló bakancs, réteges ruházat, esőkabát, kötszer, személyes gyógyszerek, egész napra elegendő hideg élelem, min. 2,5 liter folyadék (lehetőleg víz).

Költségek: önköltséges túra, benzin+matrica. Ennek költsége oszlik az utasok közt. Nem tagjaink a részvétel feltételeiről, illetve a költségekről elérhetőségeinken érdeklődhetnek.

Jelentkezési határidő: 2021.09.27. (hétfő estig) Részvételi szándékodat jelezd email-ben: hegyekvandora@gmail.com vagy telefonon (utóbbi csak tagjainknak)! Nem mindig vagyunk net közelben, azért biztosabb a telefon.

Fontos: min. létszám 4fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad. Aki nem tagja egyesületünknek, a részvétel feltételeiről és a költségekről elérhetőségeinken érdeklődhet, illetve csak itt jelentkezhet: https://hegyekvandora.hu/elerhetosegeink/

Jelezd azt is, ha van hely a kocsidban vagy beszállnál útitársnak valakihez!

Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk, illetve a jelentkezésed státuszáról ( rendben,létszám fölötti/ várakozólistás, egyéb, vagy nem tudtuk fogadni). A jelentkezési határidő lejáratát követően, e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban.

A http://hegyekvandora.hu/  honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( http:///hegyekvandora.hu/rolunk) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

 

Részletek

Dátum:
2021.10.02.
Esemény címkék:
,

Szervező

Szabó Sándor
Telefon:
+3630...

Helyszín

Királyerdő, Románia