Események betöltése

« Összes Események

Kács és környékének rejtett kincsei

december 18

Kedves Résztvevők/ Érdeklődők!

Szeretettel várunk a HEVA hagyományőrző turisztikai kalandjára, amikor is Kács településen hagyva autóinkat, a környék egy újabb szegletét járjuk be. A túra célja, hogy a számunkra egy ékszerdobozként számon tartott Kácsot és környékét a részvevőkkel megismertessük, szépségeit bemutassuk.

A túra időpontja: 2021.12.18.

A túra elnevezése: Kács és környékének kincsei 4.

A túra helyszíne:  Bükkalja

 

A túra útvonala: Kács, Dobi-rét, Kő-völgy,  kaptárkövek Nagy-és Kis kúp, barlanglakás, gabona vermek, Cserépvár, Kis-Farkas-kő, Kács

A túra távja: 15-21 km A túra szintje: 670 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

A túra térképes elérhetősége:  https://en.mapy.cz/s/kokacazono

Indulás/Találkozó: Debrecenből, a megszokott helyekről (pontos hely és idő később).  Illetve Kácson a polgármesteri hivatal előtti parkolóban várjuk, 8ó.00p-kor.

Visszaérkezés: Debrecenbe  az esti órákban

Utazás: sz.gépkocsi ,
Költségek: önköltséges túra, benzin+matrica. Ennek költsége oszlik az utasok közt. Érvényes HEVA tagsággal nem rendelkezők, a költségekről elérhetőségeinken érdeklődhetnek.

Részvételi díj befizetési határideje:

Az ár tartalmazza:…. , Az ár nem tartalmazza:

Egyéb költségek:

Jelentkezési határidő: 2020.12.13. (hétfő estig), Aki nem tagja egyesületünknek, csak itt jelentkezhet: https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/

Fontos: min. létszám 8 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad.
Jelezd azt is, ha van hely a kocsidban vagy beszállnál útitársnak valakihez!

Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk, illetve a jelentkezésed státuszáról ( rendben,létszám fölötti/ várakozólistás, egyéb, vagy nem tudtuk fogadni). A jelentkezési határidő lejáratát követően, e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban.

 

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

 

 

 

Részletek

Dátum:
december 18
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Szabó Sándor
Telefon:
+3630...