Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kilátó túrák 30.

2022.02.13.

Kedves Résztvevők/ Érdeklődők!

Szeretettel várunk legújabb kalandunkra, amikor is Sály-Latorpuszta településen hagyva autóinkat, a Bükkalja egy újabb szegletét járjuk be.Túránk során megnézünk kettő várromot, bekukkantunk a faszobrokkal és faragásokkal ékesített Kisgyőrbe. Felkeressük a falu legújabb látványosságát a Szent Korona-kilátót, ami méltó a túrasorozat 30. alkalmához.  

A túra időpontja: 2022.02.13.

A túra elnevezése: Kilátó túrák 30.

A túra helyszíne:  Bükkalja

 

A túra útvonala: a térképes elérhetőségen minden megtalálható.

A túra távja: 21 km A túra szintje: 700 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

A túra térképes elérhetősége: https://en.mapy.cz/s/gorapufeza

Indulás/Találkozó: Debrecenből, a megszokott helyekről (pontos hely és idő később).  Illetve Sály-Latorpusztán, 8ó.00p-kor.

Visszaérkezés: Debrecenbe  az esti órákban

Utazás: sz.gépkocsi ,
Költségek: önköltséges túra, benzin+matrica. Ennek költsége oszlik az utasok közt. Érvényes HEVA tagsággal nem rendelkezők, a költségekről elérhetőségeinken érdeklődhetnek.

Részvételi díj befizetési határideje:

Az ár tartalmazza:…. , Az ár nem tartalmazza:

Egyéb költségek:

Jelentkezési határidő: 2022.02.10. (csütörtök estig), Aki nem tagja egyesületünknek, csak itt jelentkezhet: https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/

Fontos: min. létszám 8 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad.
Jelezd azt is, ha van hely a kocsidban vagy beszállnál útitársnak valakihez!

Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk, illetve a jelentkezésed státuszáról ( rendben,létszám fölötti/ várakozólistás, egyéb, vagy nem tudtuk fogadni). A jelentkezési határidő lejáratát követően, e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban.

 

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

 

 

 

Részletek

Dátum:
2022.02.13.
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Szabó Sándor
Telefon:
+3630...