Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kács és környékének kincsei 5.

2024.01.27. @ 8:00 de. 5:00 du.

Kedves Túratársak!

Szeretettel várunk a HEVA turisztikai kalandjára, amikor is Kács településen hagyva autóinkat, a környék egy újabb szegletét járjuk be. A túra célja, hogy a számunkra egy ékszerdobozként számontartott Kácsot és környékét a részvevőkkel megismertessük, szépségeit bemutassuk. Tartsatok velünk ezen az őszi túrán a Bükkaljára!
Jó hangulat, közös élmények, kalandok! HEVA- a túrák szerelmeseinek!

A TÚRÁN BÁRKI RÉSZT VEHET!

A túra időpontja: 2024.01.27.

A túra elnevezése: Kács és környékének kincsei 5.

A túra helyszíne: Bükkalja

A túra útvonala:Kács, kőhodály, Mangó-tető (kaptárkövek), gabonavermek, Cserépvár, Kő-völgy (szurdok),  Kis-Farkas-kő,  Kács

A túra távja: 17 km A túra szintje: ~490 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Találkozó: résztvevőkkel egyeztetett időpontban a jel.határidő lejártát követően.

Visszaérkezés: A parkolóba 16.00 óra.

Költségek: Az utazás telekocsis rendszerben zajlik, az üzemanyag és a szükséges matrica vagy parkolás költségét szétosztjuk az utasok közt.

A séta HEBAK tagoknak- ingyenes, HEVA tagoknak- 1000Ft/fő ( 1-1 tetszik és megosztás után a túra ingyenes), tagsággal nem rendelkezőknek a HEVA tagoknak írt feltételekkel vehetnek részt az eseményen. A HEVA részére az adó 1%-ot felajánló túratársak részére is ingyenes!!!

Jelentkezési határidő: 2024.01.24. ( szerda estig)

Fontos: min. létszám 8 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad! Továbbá a gyalogtúrán legfeljebb 15 fő vehet részt kettő túravezető kíséretében.
Javasolt felszerelés: Mindig azt javasoljuk, hogy a túrát megelőző napokban figyeljétek az időjárási előrejelzéseket és a ruházatot a várható időjárásnak megfelelően állítsátok össze.

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink (https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!