Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jászói-fennsík és környéke

március 4 Egész nap

Kedves Résztvevők/ Érdeklődők!

Szeretettel várunk tavaszindító kalandunkra! Tudod-e, hogy hazánk és Szlovákia között elterülő Gömör-Tornai-karszt Közép-Európa legnagyobb karsztvidéke? Ennek egy szegletét fogjuk bejárni. Ha szeretnél kilátópontokról a környező havasok látványában elmerülni, ha szeretnéd az Áji-vízeséseket megcsodálni, tarts velünk! Lehet már tavaszi virágok is lesznek, egy tuti túrát viszont biztosra vehetsz!

Jó hangulat, közös élmények, kalandok! HEVA- a túrák szerelmeseinek!

A TÚRÁN BÁRKI RÉSZT VEHET!

A túra időpontja: 2023.03.04. (szombat)

A túra elnevezése: Jászói-fennsík és környéke

A túra helyszíne: Gömör-Tornai-karszt 

A túra útvonala:

A túra távja: 22 km Szint: 860 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Indulás/Találkozó: 8 órakor, a helyet a résztvevőkkel egyeztetjük.

Utazás: Az utazás telekocsis rendszerben zajlik.

Költségek: Az üzemanyag és a szükséges matrica vagy parkolás költségét szétosztjuk az utasok közt.

Jelentkezési határidő: 2023.03.01. (szerda estig), Aki nem tagja egyesületünknek túrára jelentkezni, az eseménynaptárnál   https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/ található „Jelentkezés programra” űrlaplap kitöltésével tud

 

 

Javasolt felszerelés: Mindig azt javasoljuk, hogy a túrát megelőző napokban figyeljétek az időjárási előrejelzéseket és a ruházatot a várható időjárásnak megfelelően állítsátok össze.

Fontos: min. létszám 8fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad! Továbbá a gyalogtúrán legfeljebb 15 fő vehet részt kettő túravezető kíséretében Mi­vel az utazás és a túra so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra ­ve­ze­tője fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén – eső, köd, erős szél, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok – meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sorrend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén (a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében) módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak. Eb­ben az eset­ben igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni.

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges!

 

Részletek

Dátum:
2023.03.04.