Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kanyar túra

2022.06.05.

Kedves Túratársak!

Szeretettel várunk legújabb kalandunkra, amelynek során a Visegrádi-hegység  panoráma pontjain csodáljuk a természet szépségeit. Túránk során minden utunkba eső kilátópontot felkeresünk, bekukkantunk az Apákúti-völgybe az Ördögmalom-vízeséshez. Felkeressük a Molnár Lajos emléktáblánál lévő Moli-pihenőt, a Borjúfőnél lévő kilátópontot és Wass Albert emlékkövet.

Ez a túra nem csak egyesületi tagjaink számára elérhető! De ha szeretnél jönni, jelezd mindenképpen elérhetőségeink valamelyikén!

Minimum létszám nincs.

 A túra időpontja: 2022.06. 05. (vasárnap) 9.30-18.00

A túra elnevezése: „Kanyar túra”

A túra helyszíne: Dunakanyar

A túra útvonala: Mogyoróhegy étterem, Kis-Villám, Bányatető-kilátó, Ördögmalom-vízesés, Borjúfő, Fekete-hegy, Mogyoróhegy étterem.

A túra távja: ~21 km A túra szintje: ~800 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

A túra nehézsége: 3 csiga

Indulás/Találkozó: Mogyoróhegy étteremnél 9.30-kor.

Visszaérkezés: A késő délutáni órákban

Utazás: egyénileg
Költségek:

Jelentkezési határidő: 2022.06.03. (pénteken éjfélig) az eseménynél itt, vagy privát üzenetben

Fontos: nincs minimum létszám,  a túra létszámtól függetlenül (az időjárás függvényében) megrendezésre kerül!
Amit hozz magaddal: bejáratott bakancs/cipő, időjárásnak megfelelő öltözet,  hideg élelem, folyadék, kullancsriasztó, napsugárzás elleni védelem, jókedv

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink (https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

 

Részletek

Dátum:
2022.06.05.