Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hóangyal túra

január 28 Egész nap

Kedves Résztvevők/ Érdeklődők!

Tarts velünk hagyományos téli kalandunkra, a Bihar-hegységbe! Már többször is a fenyőkön megüllő és a talpunk alatt ropogó havas tájon keresztül vezetett utunk, Biharfüredről az Istenek-havasára. Ittuk piros-pozsgás arccal a meleg teákat, vagy épp kávét főztünk hóba vájt mélyedésben, küzdöttünk méter fölötti hóban, fotóztuk a hóangyalokat és hócsigákat, szikrázó napsütésben örültünk egymásnak és annak, hogy felértünk.

Éld át te is velünk az élményt, a havasok birodalmában!

 A TÚRÁN BÁRKI RÉSZT VEHET!

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/hegyekvandoraegyesulet

A túra időpontja:  2023.01.28. (szombat)

A túra elnevezése: Hóangyal túra

A túra helyszíne:   Biharfüred és környéke

A túra útvonala:    https://photos.app.goo.gl/Mwdy43wsjj43vKuW7

A túra távja: 18-19 km Szint: 880 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Indulás/Találkozó: a helyet a résztvevőkkel egyeztetjük.

Utazás: Az utazás telekocsis rendszerben zajlik, az üzemanyag és a szükséges matrica vagy parkolás költségét szétosztjuk az utasok közt.

Költségek: 

Jelentkezési határidő: 2023.01.25. (szerda estig), Aki nem tagja egyesületünknek túrára jelentkezni, az eseménynaptárnál   https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/ található „Jelentkezés programra” űrlaplap kitöltésével tud.

Javasolt felszerelés: Mindig azt javasoljuk, hogy a túrát megelőző napokban figyeljétek az időjárási előrejelzéseket és a ruházatot a várható időjárásnak megfelelően állítsátok össze.

Fontos: min. létszám 8 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad! Továbbá a gyalogtúrán legfeljebb 15 fő vehet részt kettő túravezető kíséretében Mi­vel az utazás és a túra so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra ­ve­ze­tője fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén – eső, köd, erős szél, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok – meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sorrend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén (a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében) módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak. Eb­ben az eset­ben igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni.

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges!

 

Szervező

Szabó Sándor
Telefon:
+3630…