Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fehér-tavi-csúcs 2.

2022.09.03.

Kedves TÁTRAjongók!

Tartsatok velünk egy tuti Tátra túrán, ami annyira szép hely, hogy 2016. után most újra felkeressük. Ez a Magas-Tátrában található Fehér-tavi-csúcs (Jahňací štít, 2230 m), és a festőket is megihlető Zöld-tavi katlan!  A csúcsról tiszta időben, lenyűgöző kilátás fogad a Tátra keleti és középső részének csúcsaira, valamint a Bélai-Tátrára. Remélhetőleg ismét látunk tátrai zergét a Vörös-tavi-völgyben.  Mint 2016-ban, lehet jelentkezni csak a Zöld-tavi-menedékházig tartó túrára is. A Zöld-tavi katlan tökéletes helyszíne egy magashegyi kirándulásnak, ehhez minden alkotót olyan jól összegyúrt a természet, hogy ez egy varázslatos környezet!        

Ha téged is átjár a természetjárás semmihez sem hasonlító érzése, akkor gyere velünk, koptassuk együtt a bakancsainkat!                         

Ne feledd, HEVA- a túrák szerelmeseinek!

A túra időpontja: 2022.09.03.

A túra elnevezése: Fehér-tavi-csúcs 2.

A túra helyszíne: Magas-Tátra (Szlovákia)

A túra útvonala: Fehér víz parkoló, Kežmarská Biela voda (915 m) – Zöld-tavi menedékház, Chata pri Zelenom pleso (1550 m) – Fehér-tavi-csúcs, Jahňací štít (2230 m) – Zöld-tavi menedékház, Chata pri Zelenom pleso (1550 m) – Fehér víz parkoló, Kežmarská Biela voda (915 m).

A túra távja: ~21 km A túra szintje: ~1415 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Light-os B program:
A túra útvonala: Fehér víz parkoló, Kežmarská Biela voda (915 m) – Zöld-tavi menedékház, Chata pri Zelenom pleso (1550 m) – Fehér víz parkoló, Kežmarská Biela voda (915 m).

A túra távja: 15.7 km A túra szintje: 675 m

A túra vezetője:

Indulás/Találkozó: A résztvevőkkel egyeztetünk

Visszaérkezés: Debrecenbe  az esti órákban

Utazás: sz.gépkocsi, telekocsi rendszerben
Költségek: önköltséges túra, benzin+matrica+parkolás. Ennek költsége oszlik az utasok közt. Érvényes HEVA tagsággal nem rendelkezők, a költségekről elérhetőségeinken érdeklődhetnek.

 

Jelentkezési határidő: 2022.08.30. (kedd estig), Aki nem tagja egyesületünknek, csak itt jelentkezhet: https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/

Fontos: min. létszám 8 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad. A max. létszám 15 fő.

A https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges! Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

 

 

Részletek

Dátum:
2022.09.03.

Szervező

Szabó Sándor
Telefon:
+3630...