Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

4. Forralt boros túra

december 27 8:00 de.

Kedves Résztvevők/ Érdeklődők!  

„4. Forralt boros séta”

Egy kellemes sétára invitálunk évzáró túránkon. Így szilveszter előtt egy kicsit lazábban, egy kicsit pihenősebben, jó kedvűen zárjuk az évet. Hogy mit részesítsz előnyben (meleg tea, forralt bor, pezsgő, egyéb) rád bízzuk. Úti cél a Zeleméri templomrom, ott fogunk ebédelni és (ott is) forraltborozni. Legyen mindenkinél csésze, illetve forralt bor, hogy tudjuk egymásét kóstolgatni!  Józsáról indulunk és ide is érkezünk vissza.  A túra nyitott, azaz nem csak tagjaink számára elérhető. Maszat túravezető is ott lesz, szóval kutyabarát a program!

A túra időpontja: 2023.12.27. (szerda)

A túra elnevezése: „4. Forralt boros séta”

A túra helyszíne: Debrecen észak

A túra útvonala: Józsa, Zelemér, Józsa

A túra távja: 14,8 km Szint: 120 m

A túra vezetője: Szabó Sándor

Indulás/Találkozó: később

Utazás: –

Költségek: Önköltséges.

Jelentkezési határidő: 2023.12.25. (hétfő estig). Aki nem tagja egyesületünknek túrára jelentkezni, az eseménynaptárnál   https://hegyekvandora.hu/esemenynaptar/ található „Jelentkezés programra” űrlaplap kitöltésével tud.

Javasolt felszerelés: Mindig azt javasoljuk, hogy a túrát megelőző napokban figyeljétek az időjárási előrejelzéseket és a ruházatot a várható időjárásnak megfelelően állítsátok össze.

Fontos: min. létszám 8 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad! Továbbá a gyalogtúrán legfeljebb 15 fő vehet részt kettő túravezető kíséretében Mi­vel az utazás és a túra so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra ­ve­ze­tője fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén – eső, köd, erős szél, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok – meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sorrend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén (a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében) módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak. Eb­ben az eset­ben igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni.

https://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programunkon a részvételed csak alapelveink ( https://hegyekvandora.hu/rolunk/ ) megismerésével és elfogadásával lehetséges!

Részletek

Dátum:
2023.12.27.
Időpont:
8:00 de.
Esemény címkék:
, , , , , ,

Szervező

Szabó Sándor
Telefon:
+3630…