A Hegyek Vándora Egyesület

Téli túrái

gallery/03 velka knola honlap

Időpont: 2018.02.24.

 

A Hegyek Vándora Egyesület tagjait és a HTT Kör barátait, szeretettel várjuk újabb kalandunkra, amikor is a Felvidék paradicsomába (Szlovák-paradicsom) látogatunk el. Érintjük a Paradicsom legrövidebb szurdokát (Zejmár szakadék), illetve egy kevésbé látogatott csúcsot is beveszünk (Nagy-Knoll 1266m).
A túra útvonala: Imrikfalva, Zejmar-szurdok, Gerava-fennsík, Ördög-fej-nyereg, Nagy-Knoll 1266m, Imrikfalva
A túra távja: 25 km
A túra vezetője: Szabó Sándor
Indulás: a megszokott helyekről (ezt a jelenkezés után összehangoljuk)
Utazás: sz.gépkocsi

Költségek: Egyesületi tagjaink részére a program önköltséges. 
Jelentkezési határidő: 2018.02.21. (szerda)

Fontos: min. létszám 4 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad. Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk, illetve a jelentkezésed státuszáról (rendben, létszám fölötti/ várakozólistás, egyéb, vagy nem tudtuk fogadni). A jelentkezési határidő lejáratát követően, e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban.

 

 

Várunk szeretettel ezen a túránkon is!

A http://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programjainkon a részvételed csak alapelveink megismerésével és elfogadásával lehetséges!

Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

gallery/130104havrania062