gallery/fooldalra 2018

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK A HEGYEK VÁNDORA EGYESÜLET HONLAPJÁN!

A programokról részleteket itt olvashatsz!

gallery/02 erdőspuszta honlapra

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

  • Min. létszám 4fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad.
  • Aki nem tagja egyesületünknek, a részvétel feltételeiről és a költségekről elérhetőségeinken érdeklődhet, illetve csak itt jelentkezhet!
  • Jelezd, ha van hely a kocsidban vagy útitárs leszel!
  • Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk, illetve mi a jelentkezése státusza ( rendben,létszám fölötti/ várakozólistás, egyéb, vagy nem tudtuk fogadni).
  • A jelentkezési határidő lejáratát követően e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban. 

 

 

A http://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programjainkon a részvételed csak alapelveink megismerésével és elfogadásával lehetséges!

Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!
 

 

 

Fontos információk:

"Puszta-Guszta túra"

 

2018.02.10.

Erdőspuszták

Indulás helye:

 

Fancsikai kilátó (Panoráma út)

A túra távja:

 

5-20km

Költségek:

Nincs  

A túra útvonala:

Debrecen,Fancsika 1-es víztároló, Látó-hegyi kilátó, Fancsika 2-es víztároló, Bodzás-víztároló, Halápi-víztározó,Hármashegyi-kilátó,Hármashegyi-tó,Haláp

Visszautazás Debrecenbe helyi- vagy helyközi autóbusszal.

Bónusz a túrán:

Zsíros kenyér lilahagymával és egy csésze forralt bor/tea

Indulás ideje:

 

2018.02.10. 8ó00p

A túra

sz.emelkedése:

170m

gallery/logo (1)

A túra vezetője:

SZABÓ SÁNDOR

Jelentkezési határidő:

2018.02.05. (Hétfő)

A program részletei:

 

A Hegyek Vándora Egyesület tagjait és a Hegyekvándora TT Kör barátait, szeretettel várjuk újabb kalandunkra. Ezúttal nem elutazunk valahová, hanem környékünk megismerése a cél. Betekintést nyerhetünk a puszták téli világába. Felkeressük a „Civis Vándor Bicajon” tekerésünk által mindig érintett Fancsikai kilátót. Majd túránk vége felé közeledve a Hármashegyi-kilátó magaslatából is megtekintjük a tájat. Hármashegy a nevét arról a három földhalomról kapta, amelynek legmagasabb pontja 151 méter. A régi kilátó 14m volt, az új teljes magassága 25m. A 18,8 méter magasban lévő ácsszerkezetű, kettős héjazású sátortetővel fedett kilátószintre 7 lépcsőkar vezet fel. Az új kilátót még a túravezetője sem látta, így nagyon kíváncsi rá.

Ma

van.