gallery/fooldalra 2018

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK A HEGYEK VÁNDORA EGYESÜLET HONLAPJÁN!

A programokról részleteket itt olvashatsz!

gallery/hármashegy2

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

  • Min. létszám 4fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad.
  • Aki nem tagja egyesületünknek, a részvétel feltételeiről és a költségekről elérhetőségeinken érdeklődhet, illetve csak itt jelentkezhet!
  • Jelezd, ha van hely a kocsidban vagy útitárs leszel! 

 

 

A http://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programjainkon a részvételed csak alapelveink megismerésével és elfogadásával lehetséges!

Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!
 

 

 

Fontos információk:

"Puszta-Guszta túra 2."

 

2019.03.02.

Erdőspuszták

Indulás helye:

 

Hármashegyi Pihenőközpont

A túra távja:

 

12,5km

Költségek:

Nincs  

A túra
részletei:

Várunk mindenkit legújabb kalandunkra, ami a sikeres, 2018-as programunk folytatása. Hívhatsz ismerősöket, hozhatsz kutyát, lényeg hogy jól érezd magad!

Ezúttal nem elutazunk valahová, hanem környékünk megismerése a cél. Betekintést nyerhetünk, a puszták téltemető világába vagy szerencsés estben már láthatunk tavaszi virágot is, mint például 2018. márc.10-én a tarka sáfrány virágzását. Felkeressük a tavalyi túrán is érintett Hármashegyi-kilátót, ahonnan sétánk vége felé közeledve megtekintjük az aznap bejárt tájat. A 2018-as sétához képest, új útvonal lesz! Csak a Hármashegyi-kilátót érintjük, azt is más irányból. Hármashegy a nevét arról a három földhalomról kapta, amelynek legmagasabb pontja 151 méter. A régi kilátó 14m volt, az új teljes magassága 25m. A 18,8 méter magasban lévő ácsszerkezetű, kettős héjazású sátortetővel fedett kilátószintre 7 lépcsőkar vezet fel.

A túra érint legelőt, pihenőt, kilátópontokat, tavat. Találkozás Debrecenben. Ha valaki nem férne be az autókba, ki tud jönni Halápra busszal (37 jelzésű) és kocsival bevisszük az indulási ponthoz.

Találkozási pont, a Vámospércsi úton a DRKK előtti parkolóban 8ó 30 perckor. Ez a Veres Péter u. és a Vámospércsi út kereszteződéséhez közel van, így helyi busszal is jól megközelíthető (45, 25/125, 25y/125y) .

A program nyilvános és önköltséges!

Előzetes jelentkezés szükséges! Csak jó időjárás előrejelzés esetén rendezzük meg!

Táv: 12,5 km, Szint: 90 m

Indulás ideje:

 

2019.03.02.

9 óra

A túra

sz.emelkedése:

90m

gallery/logo (1)

A túra vezetője:

SZABÓ SÁNDOR

Jelentkezési határidő:

2019.02.28. (csütörtök)

Ma

van.