A Hegyek Vándora Egyesület

Tavaszi túrái

gallery/civisvandor esemény

Időpont: 2019.03.30.

 

A Hegyek Vándora Egyesület tagjait és a HTT Kör barátait, szeretettel várjuk újabb kalandunkra, a már hagyományokkal rendelkező Cívis Vándor tekerésre. Most is Debrecenben és főleg annak környékén fogunk tekerni. Fő találkozási és indulási pont: Debrecen, Sámsoni út (Mol kúttal szemben, a kerékpárúton)
A biztonságos közlekedéshez szükséges felszerelésről mindenki maga gondoskodjon!!! A résztvevők igényétől függően egy közös szalonnasütést is összehozhatunk. Csak jó időjárási feltételek (esőmentes nap) esetén rendezzük meg.
Ne tétovázz, ha tudsz, tarts velünk!


A túra útvonala: (Debrecen-Józsa) Debrecen, Hajdúsámson, Martinka, Panoráma út, Fancsikai kilátó, Bánki arborétum, Vekeri-tó, majd vissza Debrecenbe.
A túra távja: 48 km (Józsáról kb.68km)
A túra vezetője: Szabó Sándor
Indulás: a megszokott helyekről (ezt a jelenkezés után összehangoljuk)
Utazás: -

Költségek:  a program önköltséges. 
Jelentkezési határidő: 2019.03.27. (szerda)

Fontos: min. létszám 4 fő, kevesebb jelentkező esetén a program elmarad. Minden jelentkező a jelentkezés leadását követően kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk. A jelentkezési határidő lejáratát követően, e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra egyéb részleteivel kapcsolatban.

 

 

Várunk szeretettel ezen a túránkon is!

A http://hegyekvandora.hu/ honlapon, illetve egyéb helyeken megjelent programjainkon a részvételed csak alapelveink megismerésével és elfogadásával lehetséges!

Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!

gallery/civisvbicajon107

9.