HEGYEK VÁNDORA EGYESÜLET
 
 

HEGYEK VÁNDORA EGYESÜLET

Működésünk
Egy túravezetőkből és túrázókból álló lelkes baráti társaság vagyunk, amely az évek során egyesületté kovácsolódott. Szívesen fogadjuk bárki ötletét, és igyekszünk is megvalósítani. Közös célunk, újabb és újabb helyeket és embereket megismerni, kihívásokat keresni és jól érezni magunkat. Nálunk nincs helye rosszindulatnak, lehetetlennek és versengésnek. 1 csapatként indulunk és 1 célunk van, tehát közösek az érdekeink. Az évek tapasztalatait összegyűjtő HTTK-s alapelveink a jövőben is minden velünk tartónak a küszöböt jelentik a hozzánk belépéshez. Ha te is hasonló célokkal indulsz útnak, szívesen látunk a körünkben!
 
Az egyesületbe való belépést a jelentkező a megfelelően kitöltött és aláírt belépési nyilatkozat benyújtásával kérelmezheti. A belépési nyilatkozatot az egyesület elnökének kell benyújtani.
 
Egyesületünk tagsági formái: rendes, tiszteletbeli és pártoló tagság.

 
Reméljük, a következő túránkon már TÉGED is a csapatban üdvözölhetünk!
 
       
 

A hegyekvandora.hu honlapon megjelent programokon a részvételed csak alapelveink megismerésével és elfogadásával lehetséges!  Amennyiben részt veszel a hegyekvandora.hu oldalon megjelent programokon, azzal külön egyeztetés nélkül is elismered, hogy alapelveinket megismerted és magadra (illetve kiskorú hozzátartozódra) nézve kötelező jelleggel elfogadtad!
 
Alapelveink

1. „1 csapat - 1 cél!”

Még négy évvel a HTTK indítása után is ez az első és legfontosabb alapelvünk. A programjainkon való részvétel, felfogásunk szerint legyen megtiszteltetés a meghívónak és a meghívottnak egyaránt! Egyéni érdek nem emelkedhet csapat érdek fölé! Csapaton belül viszont mindenkinek meg kell adni a kibontakozás lehetőségét. Hál’ istennek nem vagyunk egyformák, mindenki egy színfolt a maga nemében, amivel megszínesítheti a másik ember életét is. Így örömmel, megértéssel fogadjuk egymás ötleteit, terveit, építő kritikáit vagy személyes segítségét is, egy jobb "hegyekvándorás" lét érdekében.

2. A túrán/programon mindenki saját felelősségére, saját költségén vesz részt! A programmal összefüggésben vagy az út során történt bárminemű baleset vagy anyagi kár esetén sem a túravezető, sem az úti célt felrakók, sem a hegyekvandora.hu oldalt működtetők nem tartoznak jogi, anyagi vagy erkölcsi felelősséggel!

3. A hegyekvandora.hu honlapon a túrák vagy programok leírásai magánszemély vagy az egyesület által kitűzött célként jelennek meg. Részvételed saját kérésedre, a célt megjelölő részére nyereséget nem eredményezve jön létre. A honlap működtetői a programokért felelősséget nem vállalnak!

4. A hegyekvandora.hu honlapon megjelent programokon készült fotók megjelenhetnek a hegyekvandora.hu honlapon, a honlap aktuális fotótárában, illetve a HTTK közösségi oldalán, minden külön egyeztetés nélkül.

5. "Ez nem utazási iroda!"

A túravezetők pénzt nem kérnek, kedvtelésből csinálják, ezért ők is, mint te, szeretnék jól érezni magukat.

6. Minden túrának vannak kitűzött céljai, távja, szintemelkedése, vagyis egy bizonyos nehézségi foka, amit a résztvevők szeretnének elérni (hisz ezért jöttek). Mielőtt jelentkezel, gondold át, hogy képes leszel-e ezt teljesíteni!

 
7. Túráink többsége önköltséges. Amennyiben te nem rendelkezel érvényes egyesületi tagsággal a Hegyek Vándora Egyesületben, úgy csak az első alkalom érhető el számodra a tagokat megillető kedvező feltételekkel.
 
 
8. Többnapos túrákra és egyes programjainkra csak egyesületi tagjaink (és hozzátartozóik) jelentkezését tudjuk fogadni.
 
 
9. Ha valakinek a programjára jelentkezel (aki időt és energiát nem sajnálva tesz a közösségünkért), fogadd el, hogy ő a szervező.

10. Záró gondolatok:

Alapelveink az idő múlásával folyamatosan változhatnak, bővülhetnek, de mindig a megjelenéstől hatályosak. Régi ismerőseink erről tájékoztatást kapnak, az "első bálozók" meg az akkor aktuálisak szerint csatlakozhatnak.
 
                                          Jó túrázást, kellemes időtöltést a programjainkon!
 

Ugrás az oldal elejére

 
 
Zsu